Blogia
penyablanciblavavilanova

BENVINGUTS AL BLOC DE LA PENYA BLANC-I-BLAVA DE VILANOVA I LA GELTRÚ!

BENVINGUTS AL BLOC DE LA PENYA BLANC-I-BLAVA DE VILANOVA I LA GELTRÚ!

 

Sí! per fi ho em aconseguit! Ja tenim el nostre blog propi!

Benvinguts al blog oficial de la penya blanc-i-blava de Vilanova i la Geltrú! Gràcies als gran avantatges que suposa tenir la tecnologia d’Internet al nostre abast, hem pogut confeccionar un blog pel nostre col·lectiu, amb la finalitat de que vosaltres, els socis, pogueu participar-hi activament donant les vostres opinions i exposant les vostres teories o, fins i tot, publicant-hi  articles del vostre puny i lletra (això sí, sempre amb educació i respectant les opinions de la resta). Aquesta iniciativa ha estat creada amb l’objectiu de realçar el nostre grup unitàriament i de dotar-lo d’una major activitat i participació, ja que tenim ganes de rejovenir el sistema i de dir amb orgull: "Sí, som de l’espanyol!".

L’únic que necessiteu per formar part d’aquest projecte innovador és un compte de correu electrònic, si no és que ja el teniu, i molta energia perquè això sigui tot un èxit. De tota manera us dic que, com que encara trigarem aproximadament una setmaneta de temps a penjar els primers articles per comentar, teniu més o menys aquest temps per crear-vos una adreça de correu registrant-vos en qualsevol pàgina de missatgeria electrònica (hotmail, gmail [les més recomanables], yahoo, terra, etc.) i després ja us podreu animar a comentar en la, ara sí, nostra pàgina perica.

Volem donar les gràcies al nostre president i a la seva junta directiva pel seu suport i el seu entusiasme en aquesta nova idea que ara posem en marxa gràcies a la seva ferma voluntat de renovació.

Per anar fent boca, us deixem el títol d’alguns articles que es publicaran pròximament:

JA TENIM LOCAL NOU! / LA FORÇA D’UN SENTIMENT / RECORDANT DANI JARQUE / REFLEXIONS DEL NOSTRE PRESIDENT / PACO: UN HOME ENTRANYABLE DINS DE LA NOSTRA PENYA

Us recordem que podeu enviar els vostres articles perquè siguin publicats a la nostra adreça de correu. Els podeu enviar en català o en castellà.

Una abraçada a tots el pericos i periques de la penya!

Pd. Perdoneu les molèsties en els primers dies, ja que aquesta pàgina es troba de moment en fase de proves.

L’administrador.

 

14 comentarios

Jaume Morell RCDE -

Hola, resulte que jo soc de la penya blanc i blava Urgell-Segarra. Aquest any he vingut a estudiar aqui a Vilanova i estic en una residencia. Em preguntava si per exemple el proper Diumenge contra el Bilbao podria anar amb la meva penya i de tornada si podria tornar amb vosaltres perque aixi mastalviaria de anar a Tàrrega per acabar tornant a vilanova al vespre.... Mersi i força Espanyol !!!!!!!!!!!

toni -

BENVINGUT ARAVINC. aveure si es veritat i t'enrrolles.

L´ARAVINC -

FELICITATS PER LA PERSONA QUE HA FET POSSIBLE AQUEST BLOC, ANIMS I NO PERDIS L´ILUSSIÓ UNA FORTA ABRAÇADA.

FABIAN COM JA ESTAS VEIEM JA ENTRAT AL BLOC,

NEUS GUAPA ESTAS AHIRRRRRRRRRR,

Sres. al Cole -

Satisfacción, alegría, e incluso emoción por lam aparición de éste Blog. Bravo, Bravo, Bravo.
Ah.. y mas Bravo!!!!!! :):):)
Mis felicidades a los insurrectos que han creado este reducto de pensamientos libres y actitudes dignas.
HONOR, GLORIA, ESPANYOL y.....LO QUE SEA ... :):):)

Neus -

Lauridsen, un 5 Jotas que vam sortejar el diumenge i que es va emportar el Ruben.Los hay con suerte!!!!!!!!!!!!! Pericohastalamuerte!!!!!!!!, encantada de trobarte per aquí ;-)

lauridsen -

Eieieieie. Que es aixo del pernil. Dissabte al autocar, tapa de pernil per tots.

Pericohastalamuerte -

Què! Us agrada o no? Mola eh! Ja ja . Espero que molta gent s'animi a comentar! Per cert dintre d'uns dies penjarem uns quants enllaços i noticies "calentitas, calentitas", com la de la inauguració. Estic impacient per veure les fotos! Una abraçada pericos!

Neus -

Ruben, no guanyarem tantes copes com els altres, però tu vas guanyar un pernil el diumenge. Quèeeeeeeeeeee???????? ha sortit bo?????

toni -

HOLA PERICOS, OS FACILITO EL NUEVO
HORARI OPERTURA LOCAL PENYA
MATINS DE 10 A 13.30
TARDES DE 16 A 21
DIUMENGES SI NO JUGA L'ESPANYOL TANCAT
SI JUGA UNA HORA ABANS DEL PARTIT

toni -

Fantástica la iniciativa,espero que otros amigos expongan nuevas ideas para poder consolidarnos lo mas pronto posible como un grupo perico emergente en Vilanova.Necesitamos que nos las hagais llegar, para intentar realizarlas. Entre todos podremos!!!

Ruben -

Compteu amb la meva participació . Amb aquest nou local hem fet un salt de qualitat molt important motivat per una gran il·lusió , empenta i esperança de que el sentiment perico a Vilanova i la Geltrú sigui cada cop més gran i més vistós , ja que la força d'un sentiment que ens uneix a tots els pericos ens fa cada cop més poderosos. D'aquesta manera i gràcies a una gran directiva , estem creant pas a pas una gran massa social perica a Vilanova i la Geltrú . No guanyarem tantes copes com els "altres" pero sincerament , ells no tenen una gent com nosaltres que setmana rere setmana es mostra orgullós del seu equip i encara que caiguem derrotats , el nostre sentiment perico ens domina i seguim estimant al nostre Espanyol. Visca L'Espanyol i cridem ben fort.... Visca la Penya Blanc i Blava de Vilanova i la Geltrú!

Neus -

Felicitats als autors d'aquesta genial iniciativa.Com a membre de la junta directiva d'aquesta penya, us animo a tots a participar-hi, serà un punt de trobada virtual per a tots nosaltres, a part del nou local social real i fantàstic que tenim ara.Som-hi!!!!!!!!!!,entre tots hem de fer que la nostra bonica ciutat sigui cada cop més blanc-i-blava

lauridsen -

Anem a per l'ALMERIA. aixo esta fet. anims

lauridsen -

Felicitats per aquesta iniciativa i podeu comptar amb la meva participacio. El cielo es blanquiazul