Blogia
penyablanciblavavilanova

RUBEN. CRONICA

RUBEN. CRONICA

Por problemas Informáticos ajenos a nuestra voluntad, no hemos podido colgar antes esta cronica escrita por "Ruben" nuestro reportero mas dicharachero de nuestra Peña. Pedimos perdon al cronista y a todos nuestros bloquistas.

El administrador

PD.- La Noticia del Paco, RECORD ABSOLUTO DE ENTRADAS EN EL BLOG

 

MOPETA 5 – 2 PENYA BLANC I BLAVA

Primer partit de la temporada de la Lliga de futbol sala Ciutat de Vilanova i primera derrota de la Penya Blanc i Blava. El partit va estar marcat en tot moment per la gran falta d’efectius del nostre equip , ja que només teniem un jugador fora del camp i només ens permetia efectuar un cambi en el partit el que ens obligava a realitzar un joc senzill sense molt de desgast físic per intentar arribar el millor possible al final del partit amb opcions de guanyar. Davant teniem al Mopesa , un bon equip amb un gran nombre de jugadors que els hi va permetre la posibilitat de dosificar . Amb aquestes circumstàncies vam començar una jornada on rápidament ens vam adonar que no seria gens fàcil El Mopeta presionava , tot i així la Penya Blanci blava lluitava i tenia ganes de fer les coses bé , malgrat aixó , el partit es posava en contra nostre quan per dos errors propis el resultat es ficava 2-0 gràcies a unes contres ben efectuades pel Mopesa. Tot i aixó , els nostres jugadors estaven motivats i mostra d’aixó és la capacitat de reacció que van tenir efectuant llugades de perill i aconseguint ficar el 2-2 abans del decans amb dos grans gols. A partir d’aquest moment les nostres cames començaven a pesar, ens costava més crear perill i quan arribavem ens trobavem amb un porter rival en forma de muralla i les continues aturades en forma de “patadetes” (sense càstig per part de l’àrbrit) del Mopeta ens anaven debilitant, a més a més , el nostre rival no era gens fácil de jugar ja que mantenien un bona presió i creava jugades de perill. Amb el 2-2 encara teniem esperançes d’aconseguir alguna cosa però dos errors defensius nostres en dos còrners ens van costar dos gols i un resultat de 4-2 a poc temps d’acabar el partit. L’equip intentava arribar a l’àrea amb més cor que cap trobant-se amb el gegant que tapava la porteria rival i el Mopeta amb una gran jugada va provocar que després d’un rebuig ens fiquessim un gol en propia porta i el 5-2 final. Tot i començar amb derrota, hem de confiar amb el nostre equip ja que es va poguer observar una bona qualitat entre els nostres efectius realitzant un bon treball defensiu excepte jugades puntuals i amb bona arribada i hem d’estar segurs que les victòries arribaran . La jornada següent juguem contra el Rest. Iguazú … ens els menjarem ?

¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres.

11 comentarios

Ruben -

Toni , lo siento pero no estudio precisamente letras , jajaj y me alegro de que el Paco se haya visto divina ... digo divino , jajajaj, y hay que buscar algo para que se motiven los de futbol sala , porque primas va a ser que no .... jajaj

Neus -

Presi, abre el correo, te voy a pasar una foto de unas cheerleaders, encima pericas, y encima tu las conoces, que pa quéeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!

toni -

SI,SI..........MONTADITOS SE SOBRASAAAA HASTA EL DOMINGO.
SERGIO TE VA A CONFORMA CON EL HUESO AL NO SE K EMPIECES A COLABORA UN POKILLLOOOO. ALGO PODRAS APORTAR ¿NOOOOOOOOOOOO? JODE RUBEN SUPONGO K ESTUDIAS LETRA, SIGO OPINANDO QUE TU SI K VALES, LAURITSEN EMPIEZA A ENTRENAR, POSIBLE FICHAJE DE ENERO..NEUS, LOS CHICOS DEL FUTBOL SALA COMENTAN K MEJOR K EL CAMPOS UNAS CHELEDERS LOS PONDRIAN MAS EN FORMA (ENTRE TU Y YO) ¿LES GRABAMOS UN ROCK AND ROLL DEL ELVIS?

Neus -

ULTIMAS NOTICIAS:
he pasado por la penya, hay montaditos de sobrasada (de Mallorca).
Rubennnnnnnnnn!!!!!!!!!!,el Paco ya se ha visto vestido de fraile franciscano en el PC de su nieta, dice que se encuentra dívinooooooo!!!!!! jajajajjaaj!!!!!!!!!!

lauridsen -

Mierda de ordenador. O que la medicacion me ha vuelto a jugar una mala pasada.

saludos a todos

lauridsen -

Presi: jo juego de central. Mi estilo es una mezcla de Ayfuch, De felipe y Mino. LA pelota nunca pasa.

lauridsen -

Presi: yo voy de defensa. Soy una mezcla de Ayfuch, De felipe y Mino. Ok?

Neus -

Sergio, por un par de jamones...????
Presi!!!!!!, vete redactando el contrato...

sergio -

hace falta un delantero! mi klausula no es muy alta presi,,kon un par de jamones marko mas goles k osvaldo fijo

Neus -

Presiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!

Hoy hay montadito de sobrasada de Mallorca????. Lo digo para pasarme a merendar esta tarde o no...

Neus -

Per fiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!

Bona crónica Ruben, malgrat el resultat advers.

Propongo 2 cosas: ante la falta de efectivos repescar a LAURIDSEN, y para la preparación física contratar al CAMPOS. Seguro que así nos salimos de la tabla. Fijo!!!!!!!
¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres
¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres