Blogia
penyablanciblavavilanova

LA PENYA AL FACEBOOK EN BREUS MOMENTS!!

LA PENYA AL FACEBOOK EN BREUS MOMENTS!!

Hola nois!

Escrivim aquest article per comunicar-vos que en qüestió de setmanes publicarem la pàgina de Facebook de la penya blanc-i-blava de Vilanova i la Geltrú. Amb els avantatges que ofereix Facebook creiem que serà una manera més fàcil per interactuar entre nosaltres i debatre sobre els diferents temes que afectin a la Penya o al RCD Espanyol de Barcelona.

De moment, la pàgina ja existeix, però l’estem sotmetent a proves amb les aplicacions i estem actualitzant la informació perquè es trobi tot en regla quan vosaltres en pogueu gaudir-ne. És per això que a pesar que la pàgina en si ja existeix, encara no ha estat publicada oficialment, perquè s’estan fent els darrers retocs i comprovacions.

Us avisarem de la data exacta de publicació en poc temps, de moment us deixo la foto que ocuparà la pàgina. I no us oblideu de llegir les normes d’ús abans d’entrar a formar part de la comunitat virtual via Facebook de la penya.

L’administrador.

4 comentarios

JUANJO -

Hola a todos, mañana no creo que pueda ir a la penya, a esa hora la peque manda, ( bueno a todas horas), pero seguro que ganamos, Cornella se hara notar,por cierto,¿ El Roures no tiene hijos verdad? Sino no pondria horarios de las 22h. y evitaria que los peques del espanyol no puedan ir a Cornella hasta finales de octubre por lo menos. Que la directiva tome nota para la proxima negociacion de derechos tv. Un abrazo.

La bruja Lola -

Lo único que se ve es el horario del próximo partido contra los merengues... manda KINDERSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!

La bruja Lola -

Bufffffffff!!!!!!!!!!. Tendré que cambiar la marca de limpiacristales, es que en ésta bola no se ve naaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ruben -

Estaremos pendientes del face de la Penya !! Por cierto , porra para mañana :
RCDE 3 - Getafe 0 ( Weiss, Álvaro y el Rifle )