Blogia
penyablanciblavavilanova

Notificacions

JA ESTEM AL FACEBOOK!

I ens trobareu buscant al cercado: 'Penya blanc-i-blava de Vilanova i la Geltrú' (majúscules i guions inclosos) o si voleu anar-hi directament, seguiu aquest link:

http://www.facebook.com/pages/Penya-blanc-i-blava-de-Vilanova-i-la-Geltr%C3%BA/278528435491378

Després de llegir-vos les normes d'ús, si us plau, respongueu a la pregunta.

S'hi espera una participació molt activa, eh nois?

L'administrador.

 

LÚLTIM PAS I DIVENDRES AL FACEBOOK

LA PÀGINA DE FACEBOOK ESTÀ JA ’A PUNTITO DE CARAMELO’. JA S’HAN FET ELS ÚLTIMS RETOCS I S’HA MODIFICAT I ACTUALITZAT LA INFORMACIÓ REFERIDA A L’ORGANITZACIÓ. COM QUE ENCARA ES VOLEN FER ALGUNES PROVES AMB LES APLICACIONS, ES PREVEU LA DATA DE PUBLICACIÓ DEFINITIVA DE LA PÀGINA PEL DIVENDRES 30 DE SETEMBRE. PER BUSCAR-LA AL CERCADOR DE FACEBOOK LA TROBAREU COM

’Penya blanc-i-blava de Vilanova i la Geltrú’ (GUIONS I MAJÚSCULES INCLOSOS).

ESPEREM LA VOSTRA PARTICIPACIÓ ACTIVA EN LA INICIATIVA A PARTIR DE DIVENDRES VINENT. TAN SOLS HEU DE TENIR UN COMPTE DE FACEBOOK I PITJAR EL ’ME GUSTA’. ESPEREM QUE US AGRADI!

L’administrador.

LA PENYA AL FACEBOOK EN BREUS MOMENTS!!

LA PENYA AL FACEBOOK EN BREUS MOMENTS!!

Hola nois!

Escrivim aquest article per comunicar-vos que en qüestió de setmanes publicarem la pàgina de Facebook de la penya blanc-i-blava de Vilanova i la Geltrú. Amb els avantatges que ofereix Facebook creiem que serà una manera més fàcil per interactuar entre nosaltres i debatre sobre els diferents temes que afectin a la Penya o al RCD Espanyol de Barcelona.

De moment, la pàgina ja existeix, però l’estem sotmetent a proves amb les aplicacions i estem actualitzant la informació perquè es trobi tot en regla quan vosaltres en pogueu gaudir-ne. És per això que a pesar que la pàgina en si ja existeix, encara no ha estat publicada oficialment, perquè s’estan fent els darrers retocs i comprovacions.

Us avisarem de la data exacta de publicació en poc temps, de moment us deixo la foto que ocuparà la pàgina. I no us oblideu de llegir les normes d’ús abans d’entrar a formar part de la comunitat virtual via Facebook de la penya.

L’administrador.

HALLOWEEN PERICO

Ya se acerca el gran dia. Todos al local de la Peña para celebrar juntos la noche mas terrorifica del año. Se trata de pasarlo bien y estar un rato juntos, pero vigilar cuando habrais la puerta del Local, pues, os espera una sorpresa.................................. ATERRADORA.

 

El administrador.

 Ah, se me olvidaba. Si os atreveis, y sois valientes, cerrar la luces y entrar en este link http://www.youtube.com/watch?=jU6iP0WLsU8.

YA NADA VOLVERA A SER COMO ANTES...

PD.- Llamar a la peña, pasaros, informaros y apuntaros. Daros prisa, hay mucha gente apuntada. La liarem grossa.

FELICITATS PACO

FELICITATS PACO

Avui des del bloc, volem felicitar molt especialment al nostre Paco (és el seu sant).

Estimat amic:

Gràcies per les hores i hores que dediques a la penya i a tots nosaltres.

Gràcies pel teu treball, entrega i dedicació.

Gràcies pel teu espanyolisme.

Gràcies per ser com ets.

(Poseu o escriviu el que vulgueu. La propera vegada que anem al camp, ho imrpimirem i li ho regalarem)

Una abraçada Paco,

L’administrador

UN PERICO I MEMBRE FUNDADOR DE LA NOSTRA PENYA ENS HA DEIXAT

UN PERICO I MEMBRE FUNDADOR DE LA NOSTRA PENYA ENS HA DEIXAT

 

Extraordinàriament, avui ens veiem obligats a penjar aquesta notificació, donat que les circumstàcies ho exigeixen:

Ens ha deixat, a l’edat de 93 anys, Antoni Roure Freixa, soci i membre fundador de la nostra Penya. L’enterrament tindrà lloc el dijous 23 de setembre a les 11h, a l’església de St. Antoni Abat.Volem transmetre el nostre condol de tot cor a la família.

D.E.P. 

 

TENIM NOU LOCAL!

TENIM NOU LOCAL!

 

El pasado viernes 10 de Septiembre de 2010, en nuestra localidad marinera de Vilanova i la Geltrú, en la calle Jardi nº 11 inauguramos el nuevo local de la peña blanquiazul de Vilanova i la Geltrú.

Fue un acto emotivo, pero sencillo y lleno de honestidad y cariño, dos cualidades que llevamos impregnadas los pericos. Desde aquí queremos dar las gracias a nuestro alcalde, el Sr. Joan Ignasi Helena, al concejal de deportes, D. Salvador Becerra al concejal y diputado del PP Santi Rodríguez. Asimismo, agradecemos la presencia por parte del club del consejero Sr Víctor Malet, el jefe de prensa Xavier Andreu, al miembro del cuerpo técnico del primer equipo, Toni Borrell y el representante de la federación catalana de peñas, José María García Planas.

Disfrutamos más de 200 pericos de un local que la verdad es que promete. Pudimos brindar con cava por los éxitos de nuestra peña y el nuevo local.

No podemos olvidar y así lo hacemos desde este blog el dar las gracias a Joan del restaurante de Ca la Maria, Toni Nieto y Neus por su dedicación y a nuestro querido Paco y presidente Toni por el esfuerzo, el entusiasmo y las horas de trabajo para conseguir este magnífico local.

Ahora nos toca a nosotros, chicos, corresponder, y la mejor manera es llenar el local cada día de partido tanto en casa como fuera. Desde este blog se lanza una primera propuesta:

Cada socio antes del 10 de Septiembre de 2011 debe intentar conseguir hacer un nuevo socio de la peña. Sólo juntos, lo conseguiremos.

Visca la nostra penya i visca l’espanyol, y os aseguro que en breve Vilanova i la Geltrú será blanquiazul. Ánimo y vamos a por todos los pericos que conocemos.

Con este link os dejamos las fotos de la inauguración, así como las de la diada del 11 de setiembre, donde nuestra peña tuvo una acogida muy cariñosa por parte de la población (fotos cedidas por nuestra socia y entrañable colaboradora Neus. Gràcies guapa). Poned los altavoces y ¡disfrutad bien de estas fotografías!

http://www.youtube.com/watch?v=64QLnwS-5Ys

El administrador.

BENVINGUTS AL BLOC DE LA PENYA BLANC-I-BLAVA DE VILANOVA I LA GELTRÚ!

BENVINGUTS AL BLOC DE LA PENYA BLANC-I-BLAVA DE VILANOVA I LA GELTRÚ!

 

Sí! per fi ho em aconseguit! Ja tenim el nostre blog propi!

Benvinguts al blog oficial de la penya blanc-i-blava de Vilanova i la Geltrú! Gràcies als gran avantatges que suposa tenir la tecnologia d’Internet al nostre abast, hem pogut confeccionar un blog pel nostre col·lectiu, amb la finalitat de que vosaltres, els socis, pogueu participar-hi activament donant les vostres opinions i exposant les vostres teories o, fins i tot, publicant-hi  articles del vostre puny i lletra (això sí, sempre amb educació i respectant les opinions de la resta). Aquesta iniciativa ha estat creada amb l’objectiu de realçar el nostre grup unitàriament i de dotar-lo d’una major activitat i participació, ja que tenim ganes de rejovenir el sistema i de dir amb orgull: "Sí, som de l’espanyol!".

L’únic que necessiteu per formar part d’aquest projecte innovador és un compte de correu electrònic, si no és que ja el teniu, i molta energia perquè això sigui tot un èxit. De tota manera us dic que, com que encara trigarem aproximadament una setmaneta de temps a penjar els primers articles per comentar, teniu més o menys aquest temps per crear-vos una adreça de correu registrant-vos en qualsevol pàgina de missatgeria electrònica (hotmail, gmail [les més recomanables], yahoo, terra, etc.) i després ja us podreu animar a comentar en la, ara sí, nostra pàgina perica.

Volem donar les gràcies al nostre president i a la seva junta directiva pel seu suport i el seu entusiasme en aquesta nova idea que ara posem en marxa gràcies a la seva ferma voluntat de renovació.

Per anar fent boca, us deixem el títol d’alguns articles que es publicaran pròximament:

JA TENIM LOCAL NOU! / LA FORÇA D’UN SENTIMENT / RECORDANT DANI JARQUE / REFLEXIONS DEL NOSTRE PRESIDENT / PACO: UN HOME ENTRANYABLE DINS DE LA NOSTRA PENYA

Us recordem que podeu enviar els vostres articles perquè siguin publicats a la nostra adreça de correu. Els podeu enviar en català o en castellà.

Una abraçada a tots el pericos i periques de la penya!

Pd. Perdoneu les molèsties en els primers dies, ja que aquesta pàgina es troba de moment en fase de proves.

L’administrador.